Auteur: danielle | Geplaatst op: 23 februari 2018

Landelijk Optometristenonderzoek van start!
Samen met alle Nederlandse optometristen wil de OVN via het Landelijk Optometristenonderzoek zichtbaar maken wat optometristen te bieden hebben. Ook moet het onderzoek de beroepsgroep handvatten opleveren om de kwaliteit van de optometrie op een hoog peil te houden. Draag je optometrie een warm hart toe? Doe dan mee, attendeer optometristen op het onderzoek en maak kans op een iPad!

Meedoen

Donderdagmiddag 22 februari zijn persoonlijke uitnodigingen voor het onderzoek verzonden aan alle leden van de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) en aan geregistreerden in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het onderzoek is uitdrukkelijk bedoeld voor iedereen met een in Nederland geldig diploma optometrist: optometristen die geen uitnodiging ontvangen hebben, zijn dan ook van harte welkom om mee te doen en kunnen zich hier aanmelden.
De OVN roept ook niet-praktiserend optometristen op om mee te doen. Dat levert namelijk ook belangrijke informatie op over de beroepsgroep. 

Persoonlijk voordeel

De resultaten van het onderzoek zijn niet alleen van belang voor de beroepsgroep als geheel, maar ook voor de optometrist persoonlijk. Met de uitkomsten kan de optometrist het eigen werk en de eigen werkwijze vergelijken met die van andere optometristen. Bovendien maakt elke deelnemer kans op het winnen van een iPad.

Geen optometrist? Ook voor jou is er wat bij te winnen!

Door  het Landelijk Optometristenonderzoek onder de aandacht te brengen van optometristen in jouw omgeving, maak jij kans op een iPad! Op onze website is te lezen hoe dit in z'n werk gaat en is promotiemateriaal beschikbaar.