Meer nieuws


Archief

Auteur: jeanette | Geplaatst op: 17 februari 2022

ZorgDomein nu extra voordelig voor OVN-leden
De OVN heeft bij ZorgDomein een mooie korting voor OVN-leden kunnen regelen. Met ZorgDomein kun je als optometrist je complete zorgaanbod tonen aan verwijzers en digitale verwijzingen ontvangen of versturen. OVN-leden ontvangen van ZorgDomein blijvend 30% korting op het maandbedrag.
 

Zorgaanbod beter in beeld

Ruim 91% van de huisartsen en talloze andere verwijzers gebruiken ZorgDomein om passende vervolgzorg voor hun patiënt te vinden. Via ZorgDomein kun je ze precies laten zien welke diensten je praktijk aanbiedt. En natuurlijk waar je praktijk zit en wanneer een patiënt terecht kan. Het systeem is eenvoudig zelf bij te werken.
 

Digitaal verwijzingen ontvangen

‘Papieren’ verwijzingen zijn vaak onduidelijk en incompleet. Dat kost tijd en zorgt voor fouten. Met ZorgDomein komt de verwijzing digitaal binnen, compleet met alle relevante patiëntgegevens, volgens de nieuwe HASP-paramedicus richtlijn én de richtlijnen van de verzekeraar. En je voegt hem met één druk op de knop toe aan het patiëntendossier. Mocht een doorverwijzing naar de oogarts nodig zijn, dan kun je dit als optometrist veilig en eenvoudig via ZorgDomein doen.
 

Betere patiëntenzorg

Je bent minder tijd kwijt aan administratie en hebt dus meer aandacht voor je patiënten. Met ZorgDomein krijgen zij vooraf bericht, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden. En zelf ontvang je vóór het intakegesprek natuurlijk de complete verwijsbrief. Dat werkt voor iedereen sneller en prettiger. Zo leidt een goede overdracht tot betere patiëntzorg.
 

Overzichtelijke kosten

Gedurende de gehele contractperiode krijg je 30% korting op het maandbedrag en betaal je voor de eenmalige registratiekosten maar €15 (normaal € 30). 
Hier het complete overzicht:
 • De maandelijkse kosten zijn, ongeacht het aantal locaties:
  • voor praktijken met 1 of 2 zorgverleners: € 14 (normaal € 20)
  • voor praktijken met 3 tot 8 zorgverleners: € 21 (normaal € 30)
  • voor praktijken met 9 tot 15 zorgverleners: € 35 (normaal € 50)
  • voor praktijken met 16 of meer zorgverleners: € 84 (normaal € 120)
 • De eenmalige registratiekosten bedragen € 15 (normaal € 30)
 • Alle bedragen zijn excl. btw
 

Interesse?

Je kunt je direct aanmelden, dit duurt slechts 3 minuten. Houd wel je AGB-code bij de hand. Of meld je aan voor de live demo als je eerst nog wilt kennismaken met de mogelijkheden van ZorgDomein.
 

Live webinar op maandag 7 maart om 19.00 uur

Nieuwsgierig hoe ZorgDomein kan werken voor jouw praktijk? ZorgDomein geeft een live webinar op maandag 7 maart. Zo krijg je een kijkje in het platform en zie je voorbeelden aan de hand van een realistische case.

Klik hier voor meer informatie en schrijf je in.

Disclaimer ledenvoordeel: De OVN is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en de dienstverlening.