Uitgelicht

Campagne Samen Beslissen van start

Campagne Samen Beslissen van start

Om tot de beste zorg te komen, hebben zorgverlener en patiënt elkaar nodig. Maar helaas is Samen Beslissen in de zorg op dit moment nog te weinig ‘samen’. Om daar verandering in te brengen, gaat vandaag - 6 september 2021 - de nationale campagne Samen Beslissen van start. 

Rob Rosenbrand ontvangt OVN-Award

Rob Rosenbrand ontvangt OVN-Award

Dit jaar is de eerste OVN-award uitgereikt aan Rob Rosenbrand. Rob heeft een belangrijke rol gespeeld in de contactlensontwikkeling en refractiechirurgie in Nederland. 

​OVN-erelidmaatschap voor Anton Verezen

​OVN-erelidmaatschap voor Anton Verezen

De OVN heeft na lange tijd weer een erelidmaatschap toegekend, en wel aan Anton Verezen. OVN-voorzitter Gabriëlle Janssen sprak tijdens het OVN-congres haar waardering uit voor de inzet van Anton: ‘Het erelidmaatschap heb je echt verdiend!’ 

De nieuwste Visus 2021 is uit met als thema: OVN-congres The n...

De nieuwste Visus 2021 is uit met als thema: OVN-congres The next level

Na 20 jaar Wet BIG artikel 34 en na het consensus dat vorig jaar met De Juiste Oogzorg op de Juiste Plek werd bereikt, is het tijd om de rol van optometristen daadwerkelijk te gaan pakken. De gezondheidszorg is in beweging, en daarmee de optometrie ook. Daarom organiseren we op 15 maart het online OVN-congres 2021 The next level, waar eigenlijk álles next level is.