Uitgelicht

 • Gezocht: Leden voor de Commissie Kwaliteitsontwikkeling (CKO)

  Gezocht: Leden voor de Commissie Kwaliteitsontwikkeling (CKO)

  De Commissie Kwaliteitsontwikkeling is dé commissie binnen de OVN die zich sterk maakt voor kwaliteit van onze beroepsgroep. De activiteiten van de CKO zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteit van de beroepsuitoefening van optometristen, zodat de door hen te leveren zorg op de juiste plek, door de juiste persoon, doelmatig, in goede samenhang en rondom de cliënt wordt verleend.
   

 • Dossier Zien in Margriet

  Dossier Zien in Margriet

  In de Margriet van 26 mei 2017 vertellen OVN-voorzitter Gabrielle Janssen en oogarts Richard Zegers over veelvoorkomende oogaandoeningen en over de oogzorgprofessionals bij wie je kunt aankloppen voor goede begeleiding en behandeling. Met natuurlijk aandacht voor de optometrist!

 • OVN zoekt bestuursleden

  OVN zoekt bestuursleden

  Gabrielle Janssen, Ruud van den Heuvel en Marten Fortuin zijn op zoek naar twee nieuwe collega’s in het bestuur. 

 • Visus 3-2017 staat online!

  Visus 3-2017 staat online!

  In de nieuwste Visus veel aandacht voor complicaties bij het dragen van contactlenzen. Gabrielle Janssen schrijft over veelvoorkomende complicaties en Maurice Heunen zoomt in op de kwaliteit van het Nederlandse water. Verder een interview met de nieuwe OVN-directeur Marion Frissen en vertelt Tamara Verkerk over haar avonturen als optometrist in Zambia. Plus veel meer...