Meer nieuws


Archief

Auteur: danielle | Geplaatst op: 05 juni 2023

Handig kaartje met informatienummers voor cliënten
De Oogvereniging ontwikkelde in samenwerking met de MaculaVereniging een kaartje met de telefoonnummers van hun informatielijnen.​ Optometristen kunnen deze kaartjes gratis aanvragen en aan cliënten geven.

Veel mensen met een oogaandoening hebben vragen over bijvoorbeeld werken met een oogziekte, omgaan met hun emoties of ze zijn op zoek naar praktische oplossingen voor de uitdagingen die hun oogziekte met zich meebrengt. Vaak komen deze vragen pas na een afspraak met een zorgprofessional naar boven. Medewerkers van beide patiëntenverenigingen beantwoorden dergelijke vragen. 

Kaartjes aanvragen

Optometristen kunnen de kaartjes, inclusief houder, gratis aanvragen op Ooglijn.nl. De houder met de kaartjes kun je op je bureau of op de balie neerzetten. Je kunt ze dan gemakkelijk aan cliënten meegeven.

Wachtkameranimatie

Beschik je in je praktijk over een digitaal informatiescherm voor cliënten? Dan kun je ook gebruikmaken van de wachtkameranimatie om cliënten op de Ooglijn te attenderen. In het interview met Ooglijnmedewerkster Mirjam Boers (ledendeel van onze website) vind je meer informatie over de wachtkameranimatie en een downloadlink.