Vakblad De Optometrist

Vakblad De Optometrist

De Optometrist is het vakblad van de OVN. De Optometrist informeert over aan de optometrie gerelateerde actualiteiten, nieuwe initiatieven, herkenbare kwesties en verenigingsnieuws. Ook publiceert De Optometrist over wat optometristen doen, wat ze bezighoudt, waar ze voor staan, waar ze naartoe willen en welke kwaliteit optometristen leveren. Zodat nog meer andere zorgprofessionals en spelers in het veld ontdekken wat de beroepsgroep te bieden heeft.
En dat is veel. Optometristen geven namelijk het beste kijkadvies, nemen een deel van de zorg van oogartsen over, meten contactlenzen en andere hulpmiddelen aan, met als doel dat de cliënt goed kan (blijven) zien. Dat mag de rest van Nederland best weten! Nieuwsgierig geworden? Ga naar https://deoptometrist.nu.
 

Eenvoudig inloggen voor OVN-leden

Meewerken aan De Optometrist?

Ben je een enthousiaste optometrist met brede interesse in de ontwikkelingen in de optometrie? Heb je een goed gevoel voor wat er in de optometrie speelt en wat er onder jouw vakgenoten leeft? Heb je een constructief kritische houding, veel plezier in je werk en een groot professioneel netwerk? Heb je inspirerende ideeën voor De Optometrist en spreekt het je aan om op een toegankelijke manier het vak van optometrist te belichten? Wil je in een enthousiaste redactieraad actief bijdragen aan De Optometrist door relevante onderwerpen aan te dragen, artikelen inhoudelijk te beoordelen en op een creatieve manier mee te denken over de redactionele invulling en ontwikkeling van het online magazine? Dan ziet de Optometristen Vereniging Nederland (OVN) jouw reactie graag tegemoet! 

Lees meer over het profiel in de vacaturetekst >>>