Meer nieuws


Archief

Geplaatst op: 05 augustus 2019

Secretaresse gezocht!
De Optometristen Vereniging Nederland (OVN) is per direct op zoek naar een organisatietalent met een accurate en servicegerichte instelling voor 16- 20 uur per week. 
 

Je functie

Als secretaresse maak je deel uit van het verenigingsbureau van de OVN en voer je jouw werkzaamheden uit  ter ondersteuning van het bureau en  bestuur. Dit doe je samen met je collega’s op het bureau van de OVN. De secretaresse die wij zoeken is een echte aanpakker. Je bent direct inzetbaar om ons in eerste instantie te ondersteunen tijdens het verlof van een van onze medewerkers. Je bent betrokken, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent op zoek naar een functie waarin je jouw talenten, ervaring en capaciteiten kunt inzetten.
 

Je belangrijkste taken

  • Het filteren en afhandelen van inkomend telefoonverkeer, post en e-mail

  • Plannen en organiseren van (en ondersteuning bij) activiteiten en bijeenkomsten

  • Het uitvoeren van de ledenadministratie, ledencontact en ledenacquisitie

  • Beheren van de OVN Academie en (online) informatie

  • Notuleren van vergaderingen

 

Jouw profiel

  • Je bent representatief, energiek, nauwkeurig en doortastend

  • Je kunt goed zelfstandig werken maar zeker ook samenwerken binnen een team

  • Je hebt minimaal een MBO werk- en denkniveau en relevante werkervaring als secretaresse of een soortgelijke functie

  • Je beheerst de Nederlandse taal zeer goed in woord en geschrift

  • Een goede beheersing van het Microsoft Office-pakket

 

Over ons

De Optometristen Vereniging Nederland (OVN) bevordert de positie van de optometrist als een zelfstandige professional in de (basis)oogzorg, zowel op het vlak van patiëntenzorg, als ook op het vlak van praktijkvoering. De OVN doet dit o.a. door het ontwikkelen, bepalen en instellen van standaarden voor optometrische zorg, door het behouden en verbeteren van de kwaliteit van de oogzorg en door belangenbehartiging. Hiermee draagt de OVN bij aan een georganiseerde oogzorg die aansluit bij de ontwikkelingen in het zorgdomein, die uitstekende kwaliteit levert en oog heeft voor de belangen van cliënten.
 
Het bureau van de OVN bestaat uit een directeur, een administratief medewerker en drie beleidsmedewerkers.
 

Ons aanbod

Wij bieden een afwisselende functie in een prettige werkomgeving waarin open en direct communiceren, resultaat- en ledengerichtheid hoog in het vaandel staat. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden (16-20 uur per week), waarbij de mogelijkheid tot verlenging bestaat. Het salaris ligt, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring tussen de € 1.810 en € 2.559 (op basis van een fulltime aanstelling (38 uur).
 

Ben jij onze ideale kandidaat?

Stuur dan je motivatiebrief en cv, uiterlijk 19 augustus a.s. per mail aan info@optometrie.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie of andere vragen kun je contact opnemen met onze directeur Monique van Bekkum (monique@optometrie.nl of via 088-077 11 65).
 

Screeningsbeleid

De OVN behoudt zich het recht voor sollicitanten te screenen op de volgende onderdelen: het nagaan van referenties, het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren en diploma’s, een integriteitsonderzoek en het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt door de OVN niet op prijs gesteld.