Meer nieuws


Archief

Auteur: Kristel te Hofste | Geplaatst op: 22 september 2018

Enquête evaluatie Kwaliteitscriteria


Negen paramedische beroepsverenigingen en het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) zijn gestart met de gezamenlijke ontwikkeling van de nieuwe kwaliteitscriteria 2020-2025. Een onderdeel van het traject is de evaluatie van de kwaliteitscriteria door de paramedici zelf. Bij de vorige evaluatie zijn er meer dan 5200 personen uitgenodigd voor de evaluatie. Ook deze ronde zullen geregistreerde paramedici worden uitgenodigd om de enquête in te vullen. Als beroepsbeoefenaar heb je immers zicht op het gebruik van de criteria in de praktijk. De uitkomsten worden als input meegenomen bij het opstellen van de nieuwe criteria.

Uitnodiging      
Het KP zal daarom vanaf eind september een deel van de geregistreerden per e-mail gaan benaderen met een verzoek om een korte online vragenlijst in te vullen van ongeveer 15 minuten. Hier wordt gevraagd welke activiteiten duidelijk of onduidelijk zijn voor je. Ook kun je suggesties geven ter verbetering van de kwaliteitscriteria. Het onderzoek verloopt via Google Forms en zal lopen tot 1 november 2018. Wacht dus niet te lang met invullen nadat je een uitnodiging hebt ontvangen!

Mocht je eerdaags een uitnodiging krijgen van het Kwaliteitsregister Paramedici, vul dan de vragenlijst in zodat jouw ervaringen kunnen worden meegenomen bij het maken van de nieuwe kwaliteitscriteria voor 2020 – 2025. Onder alle deelnemers verloot het Kwaliteitsregister Paramedici bovendien drie leuke verrassingen. Alvast bedankt voor je medewerking!