Vakblad Visus

Vakblad Visus

Via de OVN kun leden en andere geïnteresseerden op de hoogte blijven van ontwikkelingen in de gezondheidszorg en de optometrie. De interne nieuwsbrief, de website en het vakblad Visus zijn de belangrijkste uitingen van de OVN.
 
Visus is een digitaal tijdschrift dat 6 keer per jaar uitkomt. Inhoudelijk is Visus divers. Van diepgravende (semi)wetenschappelijke artikelen over ziektebeelden en casussen uit de praktijk, tot een portret van een optometrist, dagelijkse dilemma’s en evenementen.
 
Alle OVN-leden ontvangen de interne nieuwsbrief en Visus. Ook hebben ze toegang tot het ledendeel van de website. Niet-leden van de OVN kunnen eveneens een abonnement op Visus nemen. Interesse? Mail voor de mogelijkheden naar info@optometrie.nl.
 

Kopij aanleveren

De redactie van Visus heeft altijd behoefte aan goede artikelen. Heb je een idee voor een artikel, maar weet je niet precies of het wel geschikt is voor Visus? Neem dan contact op met de redactie. Het kan zijn dat je even wil nagaan of we al een vergelijkbaar artikel in bewerking hebben en of jouw onderwerp überhaupt geschikt is voor Visus. Dien in dit soort gevallen een presubmissieverzoek in. Klik hier verder voor de hele procedure omtrent het publiceren van een artikel in Visus. 
 

Adverteren

Het vakblad biedt een podium voor advertenties die raakvlakken hebben met het werkveld van de optometrist. Meer informatie over adverteren in Visus of andere manieren om OVN-leden te bereiken, is hier te vinden.