Scholing en optometriecongres

Scholing en optometriecongres

Actuele kennis en competenties zijn essentieel voor goede zorg in een snel veranderende omgeving. De OVN vindt het belangrijk dat leden op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen op het gebied van optometrie en biedt tal van scholingsmogelijkheden aan.
 

OVN-scholing

Regelmatig organiseert de OVN na- en bijscholingsactiviteiten voor haar leden en andere geïnteresseerden. Daarnaast organiseert de OVN een tweejaarlijks congres. De OVN is een CRKBO geregistreerde instelling. Op scholingen van de OVN zijn algemene voorwaarden en een klachtenregeling scholing van toepassing. Exclusief voor leden ondersteunt de OVN ook bij de organisatie van Intercollegiaal Overleg, worden Opto Follow-pakketten aangeboden en worden leestips voor vak- en wetenschappelijke literatuur gedeeld met de leden.
 

Agenda

Alle scholingsactiviteiten en evenementen rond oogzorg en optometrie zijn terug te vinden in de agenda op deze website. Daar vind je naast OVN-activiteiten ook scholingsactiviteiten van andere aanbieders.
 

Keurmerk voor scholing

Het volgen van scholing levert optometristen studiepunten op voor het Kwaliteitsregister Paramedici (link B4). Een deel van deze studiepunten moet geaccrediteerd zijn door de Stichting ADAP. Bied je scholing voor optometristen aan? Dan kun je voor jouw scholingsaanbod een kwaliteitskeurmerk aanvragen bij ADAP.