Vacature plaatsen

Vacature plaatsen

Op zoek naar de beste oogzorgprofessional voor jouw bedrijf? Via de website van de OVN bereik je ontzettend veel goede optometristen, orthoptisten, contactlensspecialisten en TOA’s. Het vacature-gedeelte op de website wordt dagelijks druk bezocht. De vacaturerubriek is duidelijk zichtbaar vanaf de homepage en voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor niet-leden van de OVN.
 

Tarieven

De kosten voor het plaatsen van een vacature zijn € 250,00 (excl. btw). Je advertentie blijft maximaal drie maanden op de website staan. Op verzoek kan de advertentie eerder verwijderd worden, bijvoorbeeld als de vacature vervuld is. Het is ook mogelijk om de advertentie langer op de site te laten staan. Verlenging voor drie maanden kost € 210,00 (excl. btw) en je vacature komt dan weer bovenaan te staan. De voorwaarde bij het plaatsen van een vacature is dat er om geschoold personeel gevraagd moet worden en dat de opleidingseisen in de vacaturetekst moeten staan.
 
Een extra mogelijkheid is het plaatsen van een advertentie in het vakblad De Optometrist. Daarmee bereik je direct een grote doelgroep en maak je automatisch reclame voor jouw bedrijf. Voor een overzicht van de kosten van een advertentie in De Optometrist, zie de pagina Adverteren in De Optometrist.
 

Aanleveren

Als je een vacature wilt plaatsen, kun je de tekst (Word-bestand) en apart je logo/beeldmateriaal (jpg-bestand) per e-mail versturen naar het OVN-bureau: info@optometrie.nl. Ook met vragen kun je bij hen terecht.