OVN Mailing derden - Uitnodiging webinar Het TFOS Lifestyle rapport

Mailing verstuurd namens Alcon Vision Care team
 

Beste optometrist,

The Tear Film & Ocular Surface Society (TFOS) is wereldleider erkend als organisatie voor onderzoek en onderwijs op het gebied van droge ogen. De TFOS-rapporten spelen een cruciale rol in het consolideren en vertalen van gepubliceerde wetenschap en literatuur, terwijl het toekomstig onderzoek inspireert door de hiaten en onvervulde behoeften te identificeren.

In het nieuwste rapport – waar 158 experts uit 38 landen aan meewerkten – gaat TFOS dieper in op de directe en indirecte invloed die levensstijl heeft op de gezondheid van het oogoppervlak – van beeldschermtijd tot schoonheidsroutines, onze voeding en waar we wonen.  

De nieuwste wetenschappelijke inzichten:
In een bijzonder boeiend en interactief webinar op 3 oktober 2023, aanvang 19.30 uur, overlopen we de hoogtepunten uit dit niet te missen rapport, waar bijna drie jaar aangewerkt is. In slechts anderhalf uur inclusief vragenronde bent u zo helemaal up-to-date over de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de impact van levensstijl op de gezondheid van het oogoppervlak.

Sprekers:
Dave Block; Professional Education & Development Vision Care  & Dry Eye 
Dr. Byki Huntjens; Consultant educator and researcher Honorary Senior Research Fellow City, University of London
Dr. Jelle Vehof; Oogarts, Droge Ogen Kliniek Nederland UMCG

Dit unieke webinar wordt exclusief aangeboden aan optometristen, contactlensspecialisten en apothekers, en biedt accreditatie voor optometristen en contactlensspecialisten. Vooraf inschrijven is evenwel vereist, dus wacht niet te lang! 
   
Inschrijflink:
https://forms.office.com/r/r5juKWMzSy

Met vriendelijke groet,
Het Alcon Vision Care Team