Webinar: De juiste oogzorg op de juiste plek hoe organiseer ik dat?

Ben je optometrist of ondernemer in de optometrie of optiek en wil je meer weten over de kansen voor optometrie in de eerste lijn en de optiekonderneming?

De afgelopen periode is er veel publiciteit geweest rondom ‘De juiste oogzorg op de juiste plek’ in de media en bij de OVN. Maar wat betekent dat voor jou als ondernemer of als optometrist in een optiekonderneming? Zijn er mogelijkheden en kansen om deze zorg in jouw praktijk te gaan leveren?
Tijdens dit webinar wordt ingegaan op welke zorg in de optometriepraktijk in een optiekonderneming geleverd kan worden, via welke financiering dit vooralsnog gerealiseerd kan worden en welke eerste stappen je moet zetten om tot afspraken te komen.

Het webinar wordt verzorgd door Gabriëlle Janssen. Gabriëlle is optometrist en bedrijfskundige met veel ervaring in een klinische omgeving en professioneel bestuurder in de oogzorg. Als voorzitter van de Optometristen Vereniging Nederland is zij verantwoordelijk voor focus en de juiste stappen zetten om de positie van optometristen binnen de oogzorg te versterken. Zij is gesprekspartner voor alle betrokkenen bij de Juiste Oogzorg op de Juiste Plek.
 
Webinar: De juiste oogzorg op de juiste plek, hoe organiseer ik dat?
Datum: 13 oktober 2020
Tijd: 19:30 – 21:00 uur
ADAP accreditatie: wordt aangevraagd

Klik hier om je in te schrijven. Aanmelden kan tot 12 oktober a.s.


Lees verder