Inschrijven

Mijn gegevens

--Diploma

Voor lidmaatschap van de OVN is een kopie van je certificaat of getuigschrift vereist. Deze kun je hier uploaden. Als dit niet lukt, dan is het mogelijk een kopie per post te verzenden aan OVN, Voorveste 2, 3992 DC Houten. a


-
-
-
--
-Overige opleidingen

Vink hier de overige opleidingen aan die je met een diploma afgerond hebt:


De OVN is aangesloten bij de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Als je nog niet bent opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici dan kun je je aanmelden bij die stichting. Meer informatie over de eisen die gesteld worden aan de paramedici die in het register staan en de aanmeldprocedure vind je op http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl.
Mijn werk

Selecteer hieronder de praktijk(en) waar je eventueel werkzaam bent op dit moment. Staat je praktijk er niet bij? Geen probleem. Na je inschrijving kan je in je eigen beveiligde Mijn OVN omgeving zelf de praktijk aan ons doorgeven. Wij zullen deze dan invoeren en koppelen aan jouw gegevens.

Praktijk 1

Praktijk 2
Mijn voorkeuren

Mijn expertisegebieden:
Digitale correspondentie:

De OVN verstuurt alle correspondentie digitaal. Dat betekent dat je alle OVN-berichten via de e-mail ontvangt. Ga je hiermee akkoord?

Daarnaast verzendt de OVN ook mailingen voor derden, per post en per e-mail. Bijvoorbeeld over scholing, onderzoek, producten of diensten. De OVN draagt hiervoor geen gegevens over aan derden. Hieronder kan je met een vinkje aangeven of je deze wilt ontvangen.

aOVN - Naambord bestellen

Leden van OVN kunnen tegen kostprijs een naambord bestellen. De kosten van een OVN-naambord bedragen € 60,- (incl. verzendkosten en excl. btw). Het naambord dient na het beëindigen van het lidmaatschap te worden teruggestuurd naar OVN.

(Titelvermelding alleen mogelijk met een getuigschrift HBO/Bachelordiploma).
a

Zie voorwaardenMijn toestemmingen
 | annuleren