Meer nieuws


Archief

Auteur: jeanette | Geplaatst op: 01 april 2022

5 april 2022 | Online informatieavond OVN Ledenraad


Voor de OVN-ledenraad zijn we op zoek naar leden die zitting willen nemen in de raad. Samen met de huidige kandidaten doen we een beroep op jou! 
 
Christian de Lijster en Jiska van Dam-Veldhoen stellen zich opnieuw verkiesbaar en brengen in korte filmpjes in beeld wat de ledenraad doet, waarom zij enthousiast zijn over de ledenraad en waarom de inbreng van OVN-leden zo belangrijk is. Eerder deden Bartjan van Kleij en Dion Fennema dat al in Visus. 
  

Ook iets voor jou? 

Enthousiast door de ervaringen van Christian, Dion, Jiska en Bartjan? Dan kun je je natuurlijk direct kandidaat stellen. Maar heb je nog vragen of vind je het prettig om nog wat meer van gedachten te wisselen over het werk van de ledenraad? We nodigen je dan van harte uit voor een online informatieavond. 
   

Datum: 

dinsdag 5 april 2022 

Tijd: 

19.30 tot 20.30 uur 

Locatie: 

Via Teams 

Kosten: 

gratis 

KP-punten: 

1 punt (in categorie overige activiteiten) 

 
Tijdens deze avond vertel ik je samen met Richard Backx en Wim Dam graag meer over wat de OVN-ledenraad precies inhoudt en beantwoorden we al je vragen over de functie van raadslid, zoals ‘Hoeveel tijd vraagt het?’, ‘Wat levert het op?’, ‘Wordt er van mij veel werkervaring gevraagd?’. 
 
Wil je de informatieavond bijwonen, meld je dan aan via onze website. Wij sluiten de inschrijving voor deze avond op 5 april 2022 om 12.00 uur. Ben je 5 april verhinderd, maar heb je wel vragen: mail dan naar info@optometrie.nl en wij nemen contact met je op. 
 
We hopen op jouw komst, graag tot 5 april!