Workshop Contracteren, een bewuste keuze - PPN

De ErgoAcademie organiseert in samenwerking met de VvAA de avondtraining ‘Contracteren, een bewuste keuze?’ op 30 juni 2021 bij Ergotherapie Nederland in Utrecht.
 
Een toenemend aantal paramedici overweegt niet te contracteren. Maar welke zaken moet je meenemen in je overwegingen om wel of niet te contracteren?  Wat betekent dat voor je praktijk, nu en mogelijk in de toekomst? En past het bij jou en je praktijk?  Hoe zit het met wetgeving en jurisprudentie? In deze workshop zetten we alle overwegingen op een rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.
 
Deze avondtraining is geschikt voor praktijkhouders ergotherapie welke zich afvragen of wel of niet zouden moeten contracteren.
 
Het is mogelijk om vooraf vragen/onderwerpen bij de trainer in te dienen. Mail uw eventuele vragen/onderwerpen aan ergoacademie@ergotherapie.nl o.v.v. Training Contracteren 2019 VvAA.

Trainer/docent

Yvonne Lacroix is ruim 18 jaar werkzaam bij VvAA als consultant interimmanager en mediator in de zorg. Als consultant begeleid zij, missie-visie- strategievorming, bedrijfsvoering vraagstukken, P&O vraagstukken, en stelt zij business planningen of businesscases op
Als interim-manager werkt zij aan het oplossen van knelpunten binnen een organisatie. Door goed te luisteren en het probleem van meerdere kanten te bekijken wordt er een breed gedragen oplossing ontwikkeld en geïmplementeerd.
Als geregistreerd MfN-mediator is zij werkzaam in de medische sector; maatschap conflicten, werkgever-werknemer conflicten, en patiënt/behandelaar conflicten.
Yvonne Lacroix verzorgt regelmatig workshops voor de VvAA, waarbij zij theorie met praktijkvoorbeelden combineert.

Programma

17.30-18.00        Inloop & ontvangst deelnemers bij Ergotherapie Nederland
18.00-19.30        Training ‘Contracteren, een bewuste keuze?’
19.30-20.00        Korte pauze
20.00-21.30        Training ‘Contracteren, een bewuste keuze?’ & afsluiting
 
Duur 3,5 uur (incl. korte pauze)

Datum & locatie

De training ‘Contracteren, een bewuste keuze?’ is op 3 juni 2021 van 18.00 uur tot 21.30 uur (inloop van 17.30 uur tot 18.00 uur). De training vindt plaats bij Ergotherapie Nederland, Orteliuslaan 750 te Utrecht.
 
Let op: Bij voorkeur met het openbaar vervoer komen, daar het aantal parkeerplekken op de P+R Papendorp beperkt is.

Kosten

Leden EN/EV                    € 119,-
Niet leden                          € 139,-
Let op: Dit is inclusief catering (broodjes, fruit en drinken), gratis uitrijkaart van P+R Papendorp en eventueel trainingsmateriaal. 

Accreditatie

Accreditatie voor deze training wordt aangevraagd bij het Kwaliteitsregister Paramedici, verwachting is dat hij geaccrediteerd wordt voor 3 punten.

Bewijs van deelname

Na afloop van de training ontvangt de deelnemer een bewijs van deelname van de ErgoAcademie.

Alle beroepsgroepen die vallen onder PPN kunnen zich inschrijven voor deze cursus EN/NVD/VvOCM/NVLF/NVH/OVN

Klik hier voor meer informatie of om je in te schrijven voor deze workshop.
 


Lees verder