Training weerbaarheid voor de zorgprofessional

Maar ik ben al weerbaar, dus waarom heb ik dan een cursus weerbaarheid nodig? Deze vraag krijgen wij geregeld.

Maar wat is weerbaarheid dan? En wanneer ben je weerbaar? Waar gaat weerbaarheid eigenlijk over? Gaat weerbaarheid alleen over nee zeggen of het omgaan met boze mensen?

NEE! In onze ogen gaat weerbaarheid vooral over het opkomen voor jezelf. Voor jouw eigen grenzen, normen en regels. En weet jij wat die zijn, waar die liggen? En zijn die hetzelfde als 5 of 10 jaar terug? Of zijn die misschien veranderd sinds je afstuderen? Of misschien sinds je vader of moeder bent geworden? Of sinds je een eigen praktijk bent gestart?

Tijdens onze weerbaarheidstraining leer je meer dan ‘alleen’ omgaan met een boze patiënt. Je leert er met name veel over jezelf. Over waar jouw grenzen liggen en hoe jij ze wilt aangeven. Natuurlijk gaan we in op wat agressie is, hoe het zich kan uiten en hoe je ermee kunt omgaan. Maar na de training sta je met name sterker in je schoenen waardoor je beter met de drukte van alledag om kunt gaan, zekerder bent in het contact met artsen en verwijzers of jezelf en je (eigen)praktijk beter kunt presenteren.

Duur : 1 dag
Studiebelasting : 18 uur (10,5 uur zelfstudie en een bijeenkomst van 7,5 uur)
Niveau : Post- HBO
Accreditatie : 17 punten (ADAP) en certificaat
Kosten : € 225,- inclusief btw, lunch en studiemateriaal
Locatie : Utrecht/Nieuwegein
Aanbieder: YOU&MI Trainingcenter
Website:www.you-mi.nl
 Lees verder