Seminar social media

Social media. Je hebt er vast wel van gehoord. Misschien ben je er ook al zakelijk mee in aanraking gekomen. Social media heeft in de afgelopen jaren flink aan terrein en belang gewonnen en daarmee zijn allerlei kansen ontstaan. Klantenwerving, marktonderzoek, product branding, personal branding en sales kunnen tegenwoordig effectief plaatsvinden via de platformen. Hoe ga jij met deze verandering om? Wat betekent dit voor jouw bedrijf?
 
Jouw.social helpt jou grip te krijgen op de mogelijkheden. Samen zetten we social media duurzaam en waardevol in. Als je zelf moet uitzoeken hoe dat het best kan kost dat veel tijd; uitbesteding is vaak kostbaar. Vandaar helpen we jou en je bedrijf op weg met diverse trainingen.
 
In deze social media seminar laten we zien waar de online kansen liggen voor jouw bedrijf. Je maakt hierbij onder andere kennis met organische- (gratis) en betaalde strategieën om jouw product en dienst doeltreffend te promoten. Ook doe je in deze Seminar cruciale basiskennis op over interactie, web-care en zakelijke communicatie. Deze Seminar is de introductie van ons uitgebreide trainingsprogramma. In andere Masterclasses duiken we de diepte in over diverse thema's en gaan we aan de slag met jouw eigen strategieën en kanalen.
 

Doelgroep:

Iedereen die meer wilt leren over de kansen van social media, zowel voor de beginner als de doorwinterde social media gebruiker. Voor experts raden we masterclasses aan.


Locatie: Anthony Fokkerweg 61 te Amsterdam
Prijs: €84.95 excl. btw

Data:

  • 6 september, 19.00-21.00
  • 18 september, 19.00-21.00
  • 30 september, 19.00-21.00
Kijk voor meer informatie op: jouw.studio/social 


Lees verder