Conferentie 'Eye Health in a Changing World'

Het India Vision Institute zal van 2 tot 4 oktober 2020 de allereerste virtuele internationale conferentie 'Eye Health in a Changing World' organiseren.
 
De conferentie zal een interessante mix zijn van ‘keynote speakers’, paneldiscussies, parallelle tracks, netwerkmogelijkheden en het bevat een online platform van exposanten. U heeft toegang tot het exclusieve platform en u kunt dit interactieve live-evenement vanuit uw eigen huis bijwonen. We werken samen met een aantal wereldleiders op het gebied van ooggezondheid en organisaties om het evenement net zo spannend en futuristisch te maken als de huidige ontwikkelingen.
 
Dr. Alarcos Cieza, United Head, Sensory Functions, Disability and Rehabilitation, WHO, Dr. GN Rao, Founder-Chair, LVPEI, Dr. Thulasiraj Ravilla, Director, Operations, Aravind Eye Care System & Executive Director, LAICO, en Dr. Maria Liu, Founder, UC Berkeley's Myopia Control Clinic, zullen op de conferentie aanwezig zijn met verschillende vooraanstaande sprekers. In het kader van de preconferentiedag worden voor de deelnemers op 2 oktober ook lezingen over telezorg, oogprotheses en slechtziendheid georganiseerd.
 
Voor een overzicht en inschrijving van de conferentie, kijk op: https://ivieyehealth.com
 
We willen graag de optometrist in Nederland bereiken. De conferentie zal namelijk een geweldige mogelijkheid zijn om te netwerken, educatie te volgen wat aansluit op de optometriepraktijk en vanuit een perspectief van permanente educatie.
 
De kosten om het congres bij te wonen zijn € 23 bij inschrijving voor 31 augustus, na 31 augustus is dit € 28,50. In India is het 3,5 uur later, waardoor je als deelnemer vanuit Nederland 3,5 uur vroeger de sessies bij moet wonen dan staat aangegeven in het programma. Deelnemers krijgen een e-certificaat aan het einde van het congres toegestuurd.
 


Lees verder